Home Energiecoach

Gratis advies energiecoach

Wil je weten welke stappen je moet zetten om energie te besparen in je huis? Of hoe je je hoge energiekosten naar beneden kunt krijgen? Maak dan nu een afspraak met een van de 10 speciaal opgeleide energiecoaches uit Haaksbergen. Ze komen bij je thuis, helpen je graag verder en zijn bovendien kosteloos.

Hoe helpt de energiecoach?

De energiecoach kijkt naar de verlichting in je huis, de verwarming, de apparatuur die je gebruikt en de hoogte van je energierekening. Hiervoor gebruiken ze een checklist. Daarnaast geeft de energiecoach tips om energie te besparen door aanpassingen in je gedrag, isolatie in de woning en door efficiëntere instellingen van je bestaande installaties en apparaten. Ook geeft de energiecoach informatie over de kwaliteit van je isolatie en cv-installatie in je woning. Er wordt meestal ook gekeken naar mogelijkheden om zelf duurzame energie op te wekken in de vorm van bijvoorbeeld zonne-energie.

De 10 energiecoaches van Ster in Samen Duurzaam komen allemaal uit Haaksbergen. Ze zetten zich vrijwillig en belangeloos in, omdat zij anderen graag willen helpen met energie besparen. Ze zijn professioneel opgeleid via coöperatie HOOM en hebben kennis over alle soorten isolatie, ventilatie, warmtepompen, subsidies en andere energiebesparende maatregelen.

> Lees meer over het bezoek van een energiecoach bij jou thuis.

Afspraak maken met een Energiecoach?

Om een afspraak te maken met een Energiecoach, vul je onderstaand formulier in.
Elke vrijdag sturen we de aanvragen naar de energiecoaches en elke dinsdag matchen we de coaches met de aanvragen. Dan ontvang je een mail welke coach bij je langs komt en krijg je toegang tot je digitale dossier. Je eigen energiecoach zal daarna telefonisch een afspraak met je maken. Dat kan overdag of ’s avonds. De wachttijd voor avondbezoek is wat hoger nu, in verband met beschikbaarheid van de energiecoaches.

"*" geeft vereiste velden aan

Ben je eigenaar-bewoner of huurder van je woning?*
Wanneer kan de energiecoach langskomen?*
Een van de coaches zal je bellen voor een afspraak. We vragen dit omdat niet alle coaches overdag beschikbaar zijn.
Jouw gegevens
Zelf energiecoach worden?

Wij betalen jouw opleiding tot energiecoach.
Lees hier meer over hoe jij energiecoach kunt worden