Home Zon op bedrijfsdak

Zon op bedrijfsdak

Heeft jouw bedrijf een groot bedrijfsdak, maar liggen er nog geen zonnepanelen op? Ondernemers in Haaksbergen kunnen het komende jaar gratis gebruik maken van onze externe adviseur. Deze adviseur kan je adviseren en ontzorgen om zon-op-dak. 

Snel naar:

Meld u aan!

Wil je jouw bedrijf aanmelden voor ondersteuning van onze externe adviseur? Stuur een email naar info@sterinsamenduurzaam.nl met je contactgegevens. Jeroen Mol, de adviseur van advies- en ingenieursbureau Bind, zal dan zo snel mogelijk contact opnemen. 

Waarom zon op dak?

Zon op dak geldt als de maatschappelijk meest geaccepteerde vorm van opwek van energie en heeft met het uitbreken van de oorlog in Oekraïne, en de daarmee gepaarde stijging van de energieprijzen, een enorme toename laten zien. Er blijven echter nog vele grote daken onbenut. Daar zijn uiteenlopende redenen. Zo is het voor de meeste bedrijven geen corebusiness, hebben daken onvoldoende draagkracht, of is er onvoldoende kennis en ervaring aanwezig om hierin de juiste beslissing te nemen en over te gaan tot realisatie. Om concreet bij te dragen aan de daadwerkelijk realisatie van grootschalig zon op dak, bieden wij Haaksbergse bedrijven de mogelijkheid om zich door een deskundig adviseur te laten ondersteunen. Daarbij bieden wij in eerste instantie ruimte voor 20 bedrijven.