Home Warmte en ontmoeting

Warmte en ontmoeting

Door de stijgende energieprijs zetten veel Haaksbergenaren de verwarming in huis lager. De Kappen is tijdens de herfst en de winter ingericht als ontmoetingsplek waar je warm kan zitten. Een kop koffie of thee zijn gratis en er liggen spelletjes en kranten. Deze zijn te vinden in de foyer en op de leestafel.

De Kappen

Buurtkast voor inwoners in nood

Niet alleen de prijzen voor energie zijn omhoog gegaan, maar ook voor levensmiddelen zoals voedsel. De gemeente wil voorkomen dat inwoners in nood niets meer te eten hebben en heeft daarom een buurtkast ingericht. Inwoners in nood kunnen anoniem producten uit de kast halen. Hierin vind je veel houdbare producten zoals rijst, pasta en groenten in blik. Naast eten vind je hier ook producten zoals tandpasta en menstruatieproducten. 

Draag bij aan de buurtkast

Inwoners kunnen helpen met het vullen van de kast. Houdbare producten kunnen in de kast worden geplaatst zodat anderen deze producten weer kunnen meenemen. 

Openingstijden

De warmte ontmoetingsruimte is van maandag tot en met vrijdag open tussen 10:00 en 17:00. Op zaterdag is de Kappen open tussen 10:00 en 12:00. Tijdens deze uren is de buurtkast ook open. 

De Kappen
Blankenburgerstraat 40-42
7481 EB Haaksbergen

Dit initiatief is een samenwerking van…

Logo De Kappen

Logo AH

Logo gemeente