Home Nieuws De klimaat escaperoom komt 29 november naar Haaksbergen!
escaperoom Twente
01-11-2023
1 min. leestijd

De klimaat escaperoom komt 29 november naar Haaksbergen!

De klimaat escaperoom komt naar Haaksbergen

In oktober en november trekt de klimaat escaperoom-estafette door Twente! Op 29 november staat de escaperoom op de weekmarkt in Haaksbergen. Weet jij te ontsnappen aan de gevolgen van klimaatverandering? Daag je vrienden, familie of collega’s uit en speel de klimaat escaperoom! Reserveer nu jouw tijdslot via groenblauwtwente.nl.

Ook in Twente merken we de gevolgen van klimaatverandering. Denk aan overlast en schade door hitte, droogte en extreem weer. Daar ontsnappen we niet aan, maar we kunnen er wél wat aan doen! Help mee door jouw huis en tuin water- en hitteproof te maken. Kijk op groenblauwtwente.nl voor tips!

De nationale klimaatweek is het moment om bewuster te leven! Veel Nederlanders zijn al goed bezig voor het klimaat. Overheden, bedrijven en huishoudens helpen al mee. We leven, wonen en werken steeds duurzamer. Maar er moet nog veel gebeuren om de afgesproken klimaatdoelen te behalen. Om nog meer burgers en organisaties te inspireren zich in te zetten voor een beter klimaat, draait deze week om bewustwording van kleine dingen die jij kan doen voor een beter klimaat. Naast de Nationale Klimaatweek is er ook de landelijke campagne ‘Zet ook de knop om’. Deze campagne legt uit waarom het zo belangrijk is om de knop om te zetten, voor nu en straks. Zet ook de knop om geeft duidelijke voorbeelden van stappen die je kunt zetten en concrete tips om minder CO2 uit te stoten.

Ontsnap jij?