Het verhaal van Ruud de Lange

Ongeveer iedere 5 jaar moeten wij onze verlichting vervangen. Bij het vernieuwen kwamen we een LED-oplossing tegen die in onze huidige armaturen past. De keuze was toen snel gemaakt. Het is een quick-win op het gebied van duurzaamheid.

Het verhaal van Tonnie Volmbroek

Als Sales Controller bij Uzin Utz Nederland houdt Tonnie allerlei stromen nauwlettend in de gaten. Maar minstens zo gefocust is hij op zaken als vergroening en een prettige werkomgeving.

Het verhaal van Thomas Doeschot

De producten van Voith worden grotendeels met de hand gemaakt. Daarbij is een prettige en arbeidsverantwoorde werkomgeving voor ons het meest belangrijk. Dit is waar duurzaamheid voor ons begint.

Het verhaal van Peter Bos

Nuchter, no-nonsense en gewoon doen is het advies. Met meer dan 25 jaar ervaring in textielrecycling en Innovatie, als voormalig DGA van S. Frankenhuis en Texperium; weet hij dat kledingrecycling van zichzelf al groen is maar ook de bedrijfsvoering kan altijd groener…

Het verhaal van André Busschers

Als parkmanager van Varck ’t Brammelo en Stepelo- De Greune weet André exact wat er speelt bij de Haaksbergse ondernemers. Duurzaamheid komt hij op verschillende manieren tegen.