Ondernemers en de energietransitie

Zon op bedrijfsdaken

De aankomende jaren komt energiebesparing in uw winkel of bedrijfspand meer en meer aan de orde. Welke stappen kunt u zetten naar minder energieverbruik en besparen in de portemonnee? In Haaksbergen kunnen zo’n 30% van de grote daken voorzien worden van zonnepanelen. Dit draagt bij aan de grootschalige opwek van duurzame energie voor onze gemeente. Helpt u mee om samen duurzaam te worden?

Energiebespaartips

Nederland wordt aardgasvrij en stapt over op duurzame energie. Ook steeds meer bedrijven in de gemeente Haaksbergen nemen energiebesparende maatregelen. Waarom? Het scheelt flink in de kosten en het is goed voor het milieu. Wilt u ook verdienen met duurzaam ondernemen? Kijk wat u kan doen. We zetten de quick wins hier op een rij, maar ook de korte en lange termijntips

Wettelijke verplichtingen

Als ondernemer heeft u een aantal wettelijke verplichtingen als het gaat om energiebesparende maatregelen. Denk bijvoorbeeld aan het verplichte energielabel C, wat u voor eind 2023 op uw pand moet hebben. We zetten alles hier graag voor u op een rij.

Subsidies

Wat zijn de subsidies en regelingen waar u als ondernemer gebruik van kunt maken als u uw bedrijf wilt verduurzamen? We zetten ze graag voor u op een rij.

Facebook Instagram Twitter Linkedin
Logo Ster in Samen Duurzaam