Bewonersverhalen

In de gemeente Haaksbergen zijn al tal van voorbeelden van bewoners die een stap naar duurzaam wonen gezet hebben. We hebben hieronder een aantal inspirerende bewonersverhalen op een rij gezet.

Familie Egmond

Mijnheer Egmond dacht dat zonnepanelen geen zin meer hadden, gezien de leeftijd van hem en zijn vrouw. Toch gingen ze om; er kwamen zonnepanelen. ” Mochten we toch gaan verhuizen, dan hebben de volgende bewoners er baat bij!” Lees hier het hele verhaal van de familie Egmond

Egmond

 

 

Familie Nij Bijvank

Het echtpaar Nij Bijvank heeft al eerder verduurzamingsmaatregelen getroffen, namelijk dak- en spouwmuurisolatie. Ze hadden nog belangstelling voor zonnepanelen en glas- en vloerisolatie. ‘De energiekosten stijgen alleen maar meer. Voor ons een goede reden om verder te verduurzamen’ Lees hier het hele verhaal van de familie Nij Bijvank. 

Bewoners met dubbel glas

Familie Slotman

De heer en mevrouw Slotman wonen in een vrijstaande woning in St. Isidorushoeve. Ze hebben de vloer geïsoleerd. Lees hier het hele verhaal.

Bewoner Slotman voor woning

Familie Ter Braak

In de twee-onder-een-kapwoning van de familie Ter Braak in Haaksbergen is spouwmuur- en vloerisolatie aangebracht. “Ik vind het fijn dat alles geregeld wordt en ik er niet zelf achteraan hoef. Ik heb er namelijk geen verstand van en geen tijd voor”. Lees hier het hele verhaal van de familie Ter Braak.

Bewoners Ter Braak woning
Facebook Instagram Twitter Linkedin
Logo Ster in Samen Duurzaam