Help mee Haaksbergen schoon te houden!

Bermbrigade

Gratis opruimpakket
Als u zich aanmeld als vrijwilliger van de BermBrigade, ontvangt u een gratis opruimpakket. Het pakket bestaat uit een afvalgrijper, veiligheidshesje, handschoenen en vuilniszakken. Hiermee heeft u alle middelen om samen Haaksbergen schoon te houden. Ook ontvangt u een folder met tips, veiligheidsinstructie en contactgegevens voor vragen en opmerkingen.

Vragen?
Stuur dan de contactpersoon van BermBrigade een email. U kunt ook met de gemeente bellen (053) 5734567. We helpen u graag verder.

Hoe houden we Haaksbergen schoon? Met de BermBrigade! Een groep fantastische vrijwilligers werken er samen aan om zwerfafval op te ruimen zodat onze leefomgeving een stukje mooier en schoner wordt. Wilt u ook meedoen? U vindt hieronder alle informatie.

Zwerfafval is voor veel inwoners een doorn in het oog. Bovendien, afval trekt nog méér afval aan. Wist u dat de gemeente Haaksbergen jaarlijks ongeveer € 40.000 uitgeeft aan het schoonhouden van bermen en groen? Dat is veel geld, dat beter aan andere dingen kan worden besteed. Iedereen kan bijdragen aan een schoner Haaksbergen. Daarom doen wij een beroep op u: wordt vrijwilliger van de BermBrigade!

Aanmelden is heel gemakkelijk
U kunt een mail sturen naar de contactpersoon van de BermBrigade bij de gemeente Haaksbergen. Dan ontvangt u een gratis opruimpakket en alle informatie die u als vrijwilliger nodig heeft. Tijdens uw wandelingen, fietstochten of ritjes met de scootmobiel kunt u zo zwerfvuil opruimen. Of dat nu één keer per week, één keer per maand of af en toe is. Prima! Als we samen, naar vermogen, bijdragen, heeft dat al een positief effect.

Facebook Instagram Twitter Linkedin
Logo Ster in Samen Duurzaam